•  

    Daily Campus Schedule

    Standard schedule for regular school days

      Start Time End Time Length
    Bell 1: Enter classrooms 7:40 AM
    Bell 2: 5-minute warning 7:40 AM
    Bell 3: Begin class / Tardy 7:45 AM
    Bell 4: Attendance 9:00 AM
    Final: End of day dismissal 2:55 PM
     

    Lunch Schedule

    Lunch times for grade levels

      Start Time End Time Length
    Kindergarten 10:25 AM 10:55 AM 30 min
    First Grade 10:45 AM 11:15 AM 30 min
    Second Grade 11:25 AM 11:55 PM 30 min
    Third Grade 11:45 AM 12:15 PM 30 min
    Fourth Grade 12:15 PM 12:45 PM 30 min
    Fifth Grade 12:30 PM 1:00 PM 30 min
     

    "Specials" Schedule

    Time allocated by grade level for Fine Arts / PE classes

      Start Time End Time Length
    Kindergarten 12:50 PM 1:40 PM 55 min
    First Grade 1:45 PM 2:35 PM 55 min
    Second Grade 10:30 AM 11:20 AM 55 min
    Third Grade 9:35 AM 10:25 AM 55 min
    Fourth Grade 11:25 AM 12:15 PM 55 min
    Fifth Grade 8:40 AM 9:30 PM 55 min
     

    Teacher Conference Schedule

    Daily conference times for teachers, by grade level/function

      Start Time End Time  Length
    Kindergarten teachers 1:50 PM 2:40 PM 50 min
    First Grade teachers 12:55 PM 1:45 PM 50 min
    Second Grade teachers 8:40 AM 9:30 AM 50 min
    Third Grade teachers 9:35 AM 10:25 AM 50 min
    Fourth Grade teachers 11:25 AM 12:15 PM 50 min
    Fifth Grade teachers 10:30 AM 11:20 AM 50 min
    "Specials" teachers (Fine Arts, PE) 7:50 AM 8:40 AM 50 min
    Librarian 7:50 AM 8:40 AM

    50 min