• SCES Lunch/Recess Rotation 2019-2020
       
    K, 1, K/1
    Lunch 10:50-11:20
    Recess 11:20-11:50
    Specials 1:20-2:10
       
    2nd Grade
    Lunch 11:20-11:50
    Recess 10:50-11:20
    Specials 2:10-3:00
       
    3rd Grade
    Lunch 12:10-12:40
    Recess 12:40-1:10
    Specials 9:50-10:40
       
    4th Grade
    Lunch 11:20-11:50
    Recess 11:50-12:20
    Specials 9:00-9:50
       
    5th Grade
    Lunch 11:20-11:50
    Recess 11:50-12:20
    Specials 8:00-8:50

     

     Schedule for Early Release Days  

     
      Start Time End Time Length
    AM Pre-K 7:45 AM 9:45 AM 120 min
    PM Pre-K 9:45 AM 11:45 PM 120 min
    Full Day Pre-K Dismissal  7:45 AM 11:45 PM  240 min

                                        

     
          Start Time End Time Length
    Kinder/Multiage K-1/ 1st grade     30 min
    2nd Grade Lunch     30 min
    3rd Grade Lunch     30 min
    4th Grade Lunch     30 min
    Pre-K Lunch     30 min
    5th Grade Lunch     30 min
           
    Full Day Pre-K Dismissal   11:45 PM  

     Teacher Conference Times                                          

     

    Teacher Conference Times

     
      Start Time End Time Length
    Kinder, 1st Grade, Multiage K-1 1:20 PM 2:10 PM 50 min
    2nd Grade 2:10 PM 3:00 PM 50 min
    3rd Grade 9:50 AM 10:40 AM 50 min
    4th Grade 9:00 AM 9:50 AM 50 min
    5th Grade 8:00 AM 8:50 AM 50 min
    Full Day Pre-K 11:00 AM 11:50 AM 50 min